Take good care of yourself with
the pure essence of Mother Nature!

 

 

Hoe het begon

Hallo en welkom! Ik ben Isabelle, het gezicht achter Biokapsalon Attisch. Toen ik ruim dertig jaar geleden vol enthousiasme en passie mijn eigen kapsalon begon, werd dat bijna onmogelijk door mijn hevige huidallergie. Tot ik in Amsterdam bij een natuurlijke kapster terechtkwam. Het resultaat van een plantaardige aanpak was verrassend. Mijn allergische reacties verdwenen. Geen jeuk en irritatie meer, wel een gezonde coupe. Ik schoolde me om tot biokapper en sindsdien ben je bij Biokapsalon Attisch 100% zeker dat alle producten enkel plantaardige ingrediënten bevatten.


Ik volgde al ontelbare opleidingen in binnen- en buitenland zoals specialisatie krullen, snittechnieken, kleurspecialiste, techniek plantenkleuren, haar- en hoofdhuidproblemen, ontwerp van natuurlijke cosmetica, aromatherapie, Reiki, metamorfosemassage, gezondheidsconsulente, Oosterse en Westerse hoofdmassages, Acces Bars, energetische behandelingen…. Nog steeds blijf ik opleidingen en cursussen volgen zodat ik op de hoogte ben van de nieuwste technieken en trends.

 
Hart voor de natuur
Mijn brandende passie voor de natuur trek ik zoveel mogelijk door in mijn persoonlijk leven. De meeste groenten op mijn bord zijn zelfgekweekt en ik ben trouwe klant bij de bioboer. Naast ‘leute’ maken, hou ik van langgerekte wandelingen in het groen, vertoef ik graag in de bossen en ben ik een rasechte dierenvriend.

Daarnaast run ik het kapsalon zo duurzaam mogelijk. Poetsen doe ik met Wipe&Clean - een biologisch schoonmaakmiddel - en vermijd ik zoveel mogelijk afval. Zo gebruik ik recycleerbare verpakking en kan je in het salon terecht om je fles shampoo of verzorging bij te vullen. Geknipte haarlokken gaan naar de vzw Dung Dung, die er onder meer haarmatten van maakt om zwerfvuil tegen te houden.
 
Groene vingers
Omdat het aanbod in bioproducten beperkt was, droomde ik ervan om mijn eigen verzorgingslijn te starten. Na veel zoeken, studeren en experimenteren met planten- en kruidencombinaties, bracht ik mijn zelfgemaakte producten op de markt. I’m Bio Energetic is ontwikkeld voor mensen die het allerbeste voor haar en huid willen, zonder kunstmatige toevoegingen.
 
Positieve energie
Bovendien ben ik enorm geboeid door het esoterische. Ik volgde verschillende diepgaande cursussen over esoterie en pas die kennis elke dag zoveel mogelijk toe. Zo staan er meerdere helende kristallen in het salon en geniet je tijdens de behandelingen van een energetische hoofdmassage. Verder zitten er energetisch ingestraalde kristallen in de producten die we zelf maken zodat je een stukje positieve energie mee naar huis neemt.

 

 

Ons team

Jaren geleden breidde Biokapsalon Attisch uit. Lindsey volgde stage in het salon en vond het zo plezant dat ze besloot te blijven ;-). Daarna vervoegde Barbara - mijn beste vriendin - het team en zo is het plaatje compleet. Alle neuzen wijzen in dezelfde milieubewuste richting.
 
Specialisaties
Natuurlijke haarkleuring of plantenkleuring is onze specialiteit. Op basis van jouw haarkleur mengen we verschillende plantenpoeders tot we de perfecte tint bekomen.

Door mijn allergie heb ik de nadelen van chemische producten aan den lijve ondervonden. Intussen is Biokapsalon Attisch expert in behandelingen van de hoofdhuid. Onze verzorgingen op basis van kruiden, olie en klei zijn heel efficiënt voor mensen met haaruitval, psoriasis, vet en droog haar, schilfertjes en jeuk …

Kom langs en ontdek zelf de vele voordelen van een natuurlijke aanpak.
Bel ons op 058 23 99 25 om je afspraak vast te leggen.

Veel liefs,
Isabelle
 
 
 
Biokapsalon Attisch


info@biokapsalonattisch.be | 058-23 99 25 | © 2023 Biokapsalon Attisch
Isabelle Monteny | Marktstraat 39, 8620 Nieuwpoort
Website made by Comsa