De bezieling achter Bio-kapsalon Attisch 

Ondertussen meer dan 30 jaar geleden....

Net voor ik mijn kapsalon wou opstarten kreeg ik te horen dat ik door  mijn toenmalige huidallergie beter niet zou starten met het salon. Dit was voor mij de ideale stimulans om alternatieven te zoeken voor de gebruikelijke haarproducten.

Ik begon meer en meer te beseffen dat de natuur ons veel te bieden heeft. Deze bewustwording bracht mij persoonlijk ook dichter bij de natuur. Niet enkel voor ons maar ook voor het milieu, heb ik vanaf toen doelbewust gekozen voor eco- en biologische natuurproducten.

Bio-kapsalon Attisch is gespecialiseerd in het kleuren van het haar met plantenook plantenkleuring genoemd . Naast mijn klassieke opleiding genoot ik nog bijkomende opleidingen waaronder: gespecialiseerd in krullen, kleurspecialiste, techniek plantenkleuren in binnen- en buitenland, natuurlijke cosmetica ontwerpen, aromatherapie  Reiki, metamorfosemassage, Gezondheidsconsulente, Oosters en westerse hoofdmassages, Kleurenconsulente, Energetisch behandelingen, Access Bars, opleiding huid en haar, ingrediëntenleer van haarverzorgingsproducten,  ... Naast voortdurende opleidingen waardoor ik steeds op de hoogte wil blijven van de nieuwste technieken en modetrends werk ik hoofdzakelijk vanuit een echte passie voor mijn vak.

De naam van het salon heb ik ook heel doelbewust gekozen. De naam Attisch betekent: beeldig, mooi en elegant ... en dit zowel innerlijk als uiterlijk. In het salon zelf kan je helemaal tot rust komen, eventjes de tijd stilzetten voor jezelf, weg uit de dagelijkse stress. Tijdens het knippen, kleuren …. kan je genieten van relaxatiemuziek en een drankje.

Belangrijk om weten is dat we gespecialiseerd zijn in hoofdhuidbehandelingen. Onze behandelingen zijn heel efficiënt voor mensen met haaruitval, psoriasis, vet en droog haar, schilfertjes en jeuk, …

Biokapsalon Attisch


info@biokapsalonattisch.be | 058-23 99 25 | © 2022 Biokapsalon Attisch
Isabelle Monteny | Marktstraat 39, 8620 Nieuwpoort
Website made by Comsa