Onze webshop

 

 

I’M Bio Energetic: eigen productgamma

De naam is ontstaan uit mijn naam: Isabelle Monteny. Ik ben al enkel jaren bezig om mijn eigen Bio-shampoos en afwerkingsproducten samen te stellen zonder enige toevoegingen van chemische producten. Ik heb daarom de keuze gemaakt om met biologische producten te werken. Mijn doel is mensen bewust laten worden van producten die goed zijn voor hun gezondheid en de natuur. Het deel 'energetic' in de naam staat voor het feit dat mijn producten energetisch ingestraald zijn en ze bevatten bovendien een halfedelsteen.

Met je aankopen doe je niet enkel goed voor je eigen lichaam maar je draagt ook een steentje bij aan het milieu. Ik maak namelijk gebruik van heropvulbare flessen en recycleerbare verpakking. Kom langs in Biokapsalon Attisch in Nieuwpoort en vul je fles opnieuw. Bovendien wordt er per gekocht product ook een deeltje geschonken aan het Ujeli Care Centre (lees alles over dit project op ujelicarecentre.org)
 
 

Bio hair & bodysoap

Met trots verkopen wij de homemade biologische hair- en bodysoaps van I`M Bio Energetic. Deze soapbars bevatten geen chemische ingrediënten, conserveringsmiddelen of palmolie. Waarschijnlijk stel je jezelf de vraag hoe dat kan en het antwoord zit hem in het gebruik van natuurlijke oliën. Deze werken antibacterieel en bieden geen substraat waar bacteriën zich gemakkelijk in kunnen nestelen. Wij hebben voorlopig 4 verschillende soorten hair- en bodysoaps. Voor ieder haar- en huidtype hebben we zorgvuldig ingrediënten uitgekozen zodanig dat er een hair- en bodysoap is voor iedereen. Bekijk het assortiment op www.imbioenergetic.com

 

Vegan bodycare

De biologische bodybutter en bodylotion van I`M Bio Energetic stellen wij graag aan jullie voor. Deze bevatten geen chemische ingrediënten, conserveringsmiddelen of palmolie. Misschien denk je dan: geen conserveringsmiddelen? De natuurlijke oliën werken antibacterieel en bieden geen substraat waar bacteriën zich gemakkelijk in kunnen nestelen. Wij hebben voorlopig twee bodybutter en een bodylotion. Ze zijn beiden cel vernieuwend en de ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen om je huid zo natuurlijk mogelijk te voeden en te verzorgen.

Bekijk het assortiment op www.imbioenergetic.com

 

Biologische haircare

De shampoolijn van I’M Bio Energetic bevat nu 4 shampoo’s. Bij het maken van elke shampoo is er gekozen voor ingrediënten die passen bij allerlei types haar. Het zijn biologische shampoo’s in hervulbare flessen. Deze kunnnen bij Biokapsalon Attisch worden bij gevuld. Iedere shampoo is energetisch ingestraald en bevat een rozenquartz steentje. Met iedere verkoop van de shampoo’s steunen wij  het Ujelicare project.

Het volledige assortiment kan je kopen in Biokapsalon Attisch.

 

Plantenkleuringen

Een plantenkleuring is een natuurlijk alternatief voor het chemisch kleuren van het haar. Hierbij wordt bij de behandeling enkel gemalen planten en kruiden gebruikt die geen enkele chemische bewerking ondergaan hebben. Ze zijn 100% natuurlijk. We zijn dan ook heel blij dat we kunnen vertrouwen op de plantenaardige kleuren van Hairborist, Rodolphe & Co en Oliebe.

Ontdek zelf alle voordelen van plantenkleuringen in Biokapsalon Attisch.

 

 

 

 

Biokapsalon Attisch


info@biokapsalonattisch.be | 058-23 99 25 | © 2022 Biokapsalon Attisch
Isabelle Monteny | Marktstraat 39, 8620 Nieuwpoort
Website made by Comsa