Wie zijn de mensen die plaatsnemen in de kappersstoel van biokapsalon Attisch?

Je overweegt om je haar plantaardig te laten kleuren. Of alleszins wil je een haarverzorging zonder chemische toevoegingen. Maar misschien twijfel je of het wel iets voor jou is en vraag je je af: “Is een bezoek aan een biokapsalon niet iets voor geitenwollensokken-types?” Ontdek in deze blog wie de mensen zijn die kiezen voor de aanpak van Attisch.

Natuurlijk kunnen we bij biokapsalon Attisch in Nieuwpoort zeggen hoe goed we wel zijn en dat het een aanrader is voor iedereen. Maar we zijn bevooroordeeld. Daarom laten we liever onze klanten aan het woord. Zo krijg je een objectiever beeld van de mensen die kiezen voor een kappersbeurt bij een biokapper.

Aanpak en visie
Evelyn komt naar Attisch omwille van de professionaliteit, zegt ze op onze Facebook-pagina :

“Vriendelijk vakbekwaam personeel die echt de tijd neemt voor je en goede adviezen geeft! En een supermooi resultaat. Heel blij met mijn nieuwe kleur haar op deze natuurlijke manier.

Sofie komt naar Nieuwpoort omwille van onze Attisch-filosofie:

“Eindelijk een kapper met dezelfde visie over (haar)producten als mezelf: natuurlijk, zonder gezondheid of milieu te beschadigen. Geen chemie! Toffe kapster die weet waar ze mee bezig is en zich verder verdiept in deze kunst. Jammer dat Nieuwpoort wat ver is.”

Of zoals Katrien het verwoordt:

“Een bezoekje aan Biokapsalon Attisch is goed voor je ego, maar ook voor de planeet! En je gezondheid! Het stelt me gerust dat ik weet dat er alleen plantaardige producten worden gebruikt en dat Isabelle altijd op zoek is naar de meest gezonde en milieuvriendelijke alternatieven.”

“Je wilt niets anders meer”


Als biokapsalon heeft Attisch zich gespecialiseerd in natuurlijke haarkleuringen. Daar hebben we een publiek voor opgebouwd.

“Eenmaal je begint met plantenkleuringen wil je geen andere meer”,

zegt Catherine in een recensie op de Facebook-pagina van Biokapsalon Attisch.

Cindy is het daar helemaal mee eens. Cindy kwam helemaal uit Leuven naar Nieuwpoort voor een plantaardige kleuring nadat ze haar lange haren jarenlang chemisch had laten kleuren. Na één bezoek aan Biokapsalon is ze helemaal overtuigd:

“Mijn lange haar was volledig kapot door het vele chemische kleuren en na een bio plantenkleur had ik voor het eerst in jaren terug glans op mijn haar. Ik heb onmiddellijk shampoo, conditioner en een masker gekocht. Ik merk een groot verschil. Isabelle heeft een hart van goud, werkt met topproducten en levert hoge kwaliteit voor weinig geld. Het voelt echt als thuiskomen bij Isabelle”

schrijft ze.

Weg met de grijze haren
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een plantaardige haarkleuring. De meest voor de hand liggende reden is de komst van grijze haren. Zo zegt Lut:


“Ik ben ‘heel heel’ tevreden over de kleuring op mijn grijze haren. Ik kom nu al meer dan twee jaar bij Attisch. Iedere keer krijg ik een heel natuurlijke kleur die bijna identiek is aan de kleur van mijn blonde lokken in mijn wat jongere jaren.”


Ook Myriam is een trouwe klant:
“Al jaren is Attisch mijn favoriete kapsalon omdat meer gekozen werd voor natuurlijke producten. Mijn haar is dun, stijl en grijs en na een plantenkleuring ziet het er weer glanzend en mooier uit. De sfeer is er heel aangenaam en rustig. Een drankje tijdens de inkleuring is ook leuk. Isabelle kent haar werk en is altijd bereid om tips te geven. Een jonge dame met een groot hart voor de mens en haar werk.”
 

Uiteraard zijn er ook mensen die niet zozeer omwille van opkomende grijze lokken hun haren willen kleuren, maar omdat ze zin hebben in een ander kleurtje. Maar kleuren en kleuren is niet hetzelfde, weet Muriel:
“Wat geweldig is het dat mijn haar dankzij hun top professionalisme er opnieuw stralend gezond uitziet! Al dat vroegere gekleurd met ammoniak, het ‘highlighten’, haar wassen met absoluut de foute producten… Neem het van mij aan: dit doet jouw haar absoluut geen deugd. Stap per stap heeft dit team ervoor gezorgd dat ik eindelijk weer die fantastische mooie naturelle haarkleur terug heb en zelfs sterker haar heb. Ik kon voorheen niet eens met een kam door mijn haar gaan zonder een flinke dosis conditioner bij elke wasbeurt. En kijk nu Ongelooflijk ! Zelfs mijn babykrullenwaves komen er door, dit geeft mijn kapsel nog een extra schwung. Super trots op dit topteam met excellente vakkennis”

Over de webshop
Kristien komt al sinds jaar en dag naar kapsalon Attisch voor een plantaardige kleuring. Toen ons biokapsalon door de lockdown eind 2020 gesloten was, moest ze noodgedwongen zelf aan de slag. Ze twijfelde om dat te doen maar aangezien ze een feestelijke gebeurtenis in het verschiet had, wou ze wel op haar best voor de dag komen.
Dit zegt ze over de op maat gemaakte plantaardige kleuring die ze bestelde via de webshop:
“Het product kende ik al door mijn reeds jarenlange vertrouwen in Attisch. Het zelf doen is natuurlijk een ander paar mouwen. Maar met de duidelijke uitleg van Isabelle kan je eigenlijk niets verkeerd doen. Het is ook absoluut geen agressief product, waardoor je ook niet moet bang zijn als je hier of daar wat meer gebruikt hebt. Het resultaat mag er zijn en dat was zeker wat ik wou omdat mijn zoon in deze periode getrouwd is en ik toch mooi voor de dag wou komen! Het kapsel was wat langer dan ik wou..., maar het kleur was goed en zo voelde ik mij toch feestelijk die dag”,
vertelt ze op onze webshop.


Ook Lucie is enthousiast over haar plantenkleuring via de webshop:

“Het pakketje wordt afgeleverd met alle benodigdheden. Handschoenen, muts, schort, conditioner en een zeer duidelijke uitleg zodanig dat het niet kan misgaan. Het resultaat is zeer mooi. De haren zijn zo mooi glanzend. Een aanrader”,
aldus Lucie.


En jij?
We zijn heel benieuwd waarom jij kiest voor een 100% natuurlijke haarverzorging en/of een plantaardige kleuring. Dank je wel om het te laten weten via deze link: https://www.facebook.com/biokapsalonattisch13/reviews/ of laat een review achter bij 1 van de producten op onze webshop.


Heb je na het lezen van deze blog vragen? Stel ze dan gerust via email, Facebook of Instagram!

Copyright@Monteny Isabelle

Website: www.biokapsalonattisch.be
Webshop: www.imbioenergetic.com

Biokapsalon Attisch
Marktstraat 39
8620 Nieuwpoort

Biokapsalon Attisch


info@biokapsalonattisch.be | 058-23 99 25 | © 2024 Biokapsalon Attisch
Isabelle Monteny | Marktstraat 39, 8620 Nieuwpoort
Website made by Comsa