• Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
Biokapsalon Attisch

 

 Een Bio Kapperszaak met een hart voor mens en natuur

   Uniek aan de kust en gespecialiseerd in plantenkleuringen voor het haar

 Huisgemaakte bio verzorgingsproducten en haarzepen

 

 

Vanaf nu kan je de ervaring die je beleeft bij Biokapsalon Attisch ook thuis beleven dankzij het assortiment I'M Bio Energetic hair- en bodyproducten. Het volledige aanbod kan je in Biokapsalon Attisch kopen, maar ook op onze eigen webshop.

Onze webshop

 

Bio-kapsalon Attisch in Nieuwpoort
Zet de tijd even ‘natuurlijk’ stil … en geniet

In ons kapsalon in Nieuwpoort ontvangen wij u graag voor een nieuwe trendy haarsnit of een bio-haarkleuring. Als bio-kapsalon staan bij ons de woorden : "gezond, natuurlijk en milieubewust" hoog in ons vaandel. Wij ontvangen u graag in een rustgevend kapsalon waarbij wij proberen u even te laten ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het wassen van de haren wordt bij ons gecombineerd met een relaxerende hoofdmassage.

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de natuurproducten. Onze plantenkleuringen zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en zijn dan ook onze specialiteit.

Zowel Hairborist, Rodolphe & Co, Oliebe voorzien ons hierbij van verschillende basiscomponenten. In onze kleuringen bevinden zich geen schadelijke stoffen en zijn 100% natuurlijk.

Ook bij de keuze van de shampoo's en conditioners maken we graag gebruik van natuurproducten. I'M Bio Energetic Care is een eigen ontworpen shampoo en verzorgingslijn van Monteny Isabelle. Sinds februrari 2020 onze eigen webshop  www.imbioenergetic.com .

Bij ons kan je ook terecht voor verschillende hoofhuidbehandelingen zoals een ayurvedische hoofdmassage, deep treatment,....

Gun jezelf even de tijd om je volledig weer op te laden .

Bedankt voor uw vertrouwen,
Het Attisch Team, uw Biokapsalon

 

 

Realisaties van kapsels en plantenkleuringen
door Biokapsalon Attisch

Meer realisaties

Realisaties van kapsels met krullen

Meer realisaties

Biokapsalon Attisch


info@biokapsalonattisch.be | 058-23 99 25 | © 2022 Biokapsalon Attisch
Isabelle Monteny | Marktstraat 39, 8620 Nieuwpoort
Website made by Comsa