• Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
Biokapsalon Attisch

Bio-kapsalon Attisch

kapster met een hart voor mens en natuur.

 

Mijn selectie producten Ontdek mijn haarkleuringen Alle behandelingen

Bio-kapsalon Attisch in Nieuwpoort

Zet de tijd even ‘natuurlijk’ stil … en geniet

In ons kapsalon in Nieuwpoort ontvangen wij u graag voor een nieuwe trendy haarsnit of een bio-haarkleuring. Als bio-kapsalon staan bij ons de woorden : "gezond, natuurlijk en milieubewust" hoog in ons vaandel. Wij ontvangen u graag in een rustgevend kapsalon waarbij wij proberen u even te laten ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het wassen van de haren wordt bij ons gecombineerd met een relaxerende hoofdmassage.

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de natuurproducten. Onze plantenkleuringen zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en zijn dan ook onze specialiteit. Zowel Oliebe als Hairborist voorzien ons hierbij van verschillende basiscomponenten. In onze kleuringen bevinden zich geen schadelijke stoffen en zijn 100% natuurlijk. Ook bij de keuze van de shampoo's en conditioners maken we graag gebruik van natuurproducten. I'M Bio Energetic Care is een eigen ontworpen shampoo en verzorgingslijn van Monteny Isabelle. Sinds februrari 2020 onze eigen webshop  www.imbioenergetic.com . Vanaf september 2017 hebben wij twee behandelruimtes bij waar je terecht kan voor persoonlijke energetische behandelingen. Neem gerust een kijkje op de pagina van behandelingen. Gun jezelf even de tijd om je volledig weer op te laden . 

Bedankt voor uw vertrouwen,
Het Attisch Team, uw Biokapsalon

Isabelle Monteny

Bio-kapster

Al 30 jaar ben ik onafgebroken op zoek naar natuurlijke alternatieve producten voor het behandelen van uw haar. Het is een passie die veel verder reikt dan het kapsalon en ook belang hecht aan onze kostbare natuur. Attisch denkt verder …

Gezond, natuurlijk en milieubewust

Enkele realisaties van kapsels bij ons in het bio-kapsalon

Meer realisaties