• Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
  • Biokapsalon Attisch  
Biokapsalon Attisch

Biokapsalon Attisch in Nieuwpoort

Zet de tijd even ‘natuurlijk’ stil … en geniet

In ons kapsalon in Nieuwpoort ontvangen wij u graag voor een nieuwe trendy haarsnit of een natuurlijke kleuring. Als biokapsalon staan bij ons de woorden : "gezond, natuurlijk en milieubewust" hoog in ons vaandel. Wij ontvangen u graag in een rustgevende omgeving waarbij wij proberen u even te laten ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het wassen van de haren wordt bij ons gecombineerd met een relaxerende hoofdmassage.


Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de natuurproducten. Onze plantenkleuringen zijn gebaseerd op meer dan 17 jaar ervaring en zijn dan ook onze specialiteit. Zowel Oliebe als Hairborist voorzien ons hierbij van verschillende basiscomponenten. In onze kleuringen bevinden zich geen schadelijke stoffen. Ook bij de keuze van de shampoo's en conditioners maken we graag gebruik van natuurproducten. Oliebe en Hairborist zijn onze huismerken. Binnekort zet Monteny Isabelle een eigen ontworpen shampoo lijn op de markt???


Bedankt voor uw vertrouwen,
Het Attisch Team, uw Biokapsalon

Isabelle Monteny

Biokapster

Al 27 jaar ben ik onafgebroken op zoek naar natuurlijke alternatieve producten voor het behandelen van uw haar. Het is een passie die veel verder reikt dan het kapsalon en ook belang hecht aan onze kostbare natuur. Attisch denkt verder …

Gezond, natuurlijk en milieubewust

Enkele realisaties

Meer realisaties